PSD și PNL aplică tehnica salamului pentru a ne familiariza cu anormalitatea.

Pas cu pas ne reobișnuim cu infractori în funcții publice și privim cum statul de drept este iar sugrumat.
 
Felie cu felie, unele mai subțiri, altele mai groase și de neam prost, Guvernarea PSD PNL readuce tot oameni controversați și infractori în funcțiile publice de care au nevoie pentru a se albi sau pentru a-și albi clientela.
 
Pe lângă caracterul abominabil al numirii Laurei Vicol în poziția de Președinte al Comisiei Juridice de la Camera Deputaților, se vestește deja numirea unui infractor în fruntea aparatului administrativ al Guvernului.
 
Infractorul PSD, Marian Neacșu, va fi numit Secretar General al Guvernului. Superb! Această funcție presupune un grad ridicat de profesionalism, dar nu în activități infracționale. SGG-ul coordonează toată activitatea administrativă a guvernului și are în subordine companii de stat și autorități publice. Când vorbim despre stat capturat, asta e un exemplu.
 
Hai să mergem însă mai aplicat și să vorbim despre infracțiunea comisă de numitul Neacșu: conflict te interese pentru că a angajat-o pe fiica dumnealui la cabinetul parlamentar. Cu alte cuvinte, a folosit banii din taxele oamenilor, pentru a-i băga în buzunarul fiicei. O găinărie de prost gust. Însă acestui individ îi încredințează Guvernul tot aparatul său administrativ, acestui individ îi încredințează PNL și PSD coordonarea unor companii de stat și instituții publice cu bugete de miliarde de lei. Acest om va verifica dacă sunt respectate condițiile de legalitate a actelor ce sunt adoptate în Guvern.
 
Guvernarea PSD-PNL a împlinit o săptămână, timp în care a tăiat două lostopane din salamul numit statul de drept din România. Mai urmează… și pas cu pas spiritul lui Dragnea va prinde viață în monstruoasa coaliție dintre PNL și PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.