Doar împreună putem face Sectorul 5 așa cum ni-l dorim cu toții, căminul de care să fim mândri, al nostru, al tuturor. Un sector curat, bogat și sănătos. De aceea sunt permanent în stradă pentru a discuta cu locuitorii Sectorului 5, pentru a le afla și a le rezolva problemele, aspirațiile, dorințele.

Aici poți vedea implicarea mea în viața sectorului. Activitatea în Consiliul Local Sunt consilier local începând cu data de 23 decembrie 2021. Este în egală măsură o onoare și o provocare să te reprezint în această instituție.

Încrederea ta în profesionalismul meu mă obligă, așadar te invit să urmărești aici activitatea mea în cadrul Consiliului Local Sector 5. Pentru tine, pentru mine, pentru noi toți!

27

Noi

2022

Cladova x Pieptănari 

Împreună cu prietenii și colegii mei din USR Sector 5 am plantat 100 salcâmi în sectorul nostru, la intersecția Cladova cu Pieptănari. 

19

Noi

2022

Mărgeanului

Am stat de vorba cu locuitorii sectorului 5 despre proiectul USR – Parcul de mari dimensiuni din Antiaeriană.  

11

Noi

2022

13 Septembrie x Drumul Sării

Aseară filiala USR Sector 5 a fost în stradă pentru a discuta despre proiectul nostru – Parcul Antiaeriană. 

3

Noi

2022

Margeanului 

Împreună cu colegii din filiala USR Sector 5 am discutat cu cetatenii sectorului 5 despre statea deplorabilă în care ne-au adus PSD și PNL.  

Toți spun că sectorul 5 merge într-o direcție greșita.

27

Oct

2022

Parcul Sebastian 

Vineri, împreună cu deputații Cristina Prună și Claudiu Nasui am fost în Parcul Sebastian și am discutat cu locuitorii Sectorului 5 despre proiectul USR, #ZeroTaxePeSalariulMinim.  

Este o măsură care ar aduce în buzunarul fiecărui salariat 𝐮𝐧 𝐩𝐥𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝟏𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐚̆. 

9

Oct

2022

Primăria Sectorului 5 

Pe 9 Octombrie, noi cetatenii sectorului 5 ar fi trebuit să votam primarul sectorului nostru. Ciucă și Ciolacu refuză să dea Hotărârea de Guvern prin care să fie organizate alegerile. 

În acest moment avem o conducere ilegală a Primăriei. Avem primar un individ care nu a primit nici măcar un vot din partea noastră. Au expirat cele 90 de zile de interimat și din acest moment tot ce face primarul este ilegal. 

Pentru PSD și PNL votul romanilor a devenit o spaimă. Le este frică să ne lase să votăm. Le este teamă că pierd alegerile și nu mai pot fura.  

4

Oct

2022

Margeanului

Deși PSD și PNL nu vor sa organizeze alegerile pentru primăria Sectorului 5, împreună cu colegii mei din USR vom continua să ieșim in stradă și să discutam cu locuitorii sectorului nostru

22

Sept

2022

Progresului x Rahova

Infrastructura lasă de dorit, iar lipsa curățeniei deranjează din ce în ce mai tare  

15

Sept

2022

Buzoieni x Rahova 

Doar ascultând problemele oamenilor și înțelegându-le voi fi capabil să le rezolv. Reabilitarea termică, lipsa băncilor, mizeria și lipsa poliției locale sunt problemele cel mai des semnalate

13

Sept

2022

Confort Urban

Avem în Sectorul 5 o comunitate superbă, în cartierul nou-construit de la capătul Șoselei Sălaj, numit generic Confort Urban. 

Primăria nu face nimic pentru această comunitate. O asemenea dezvoltare urbană nu beneficiază de o grădiniță sau de o creșă.  

Traficul din zonă este infernal, iar trecerile de pietoni sint foarte prost semnalizate, ceea ce crează o stare continuă de pericol. Toate aceste probleme mi-au fost împărtășite de cei cu care am stat de vorbă. 

8

Sept

2022

Rahova X Sebastian 

Doamna Argentina, doamna Alina, domnul Marin și mulți alții au in principal aceleași probleme pe care le avem noi toți cei din Sectorul 5, mizerie, blocuri neanvelopate și lipsa poliției locale de pe străzi, pentru a menține ordinea publică. 

6

Sept

2022

Ferentari x Sălaj 

Oamenii au un sentiment de nesiguranță pentru că poliția locală nu își face treaba și nu intervine pentru a înlătura pericolele și disconfortul create de cei mai certați cu legea. 

1

Sept

2022

Pieptanari – Eroii Revolutiei

Toți cei cu care am discutat s-au plâns de gălăgie și de faptul că poliția locală nu este prezentă pentru a preîntâmpina tulburarea liniștii publice. 

Avem aici un cartier de case foarte cochet, însă parca a fost uitat de primăria sectorului 5. 

Poliția locală nu va mai fi absentă și își va face treaba în mod corespunzător. Nu este o promisiune, ci o certitudine a mandatului meu de primar.  

25

August

2022

Antiaeriană

Străduțele din cartierul Antiaeriană arată ca după bombardament. Cele asfaltate recent sunt atât de prost lucrate că apa băltește si nu ajunge la canalizare.

#facemMAIbine, fără contracte cu dedicatie clientelei de partid. Cel care ofera prețul cel mai bun raportat la calitatea solicitată va câștiga. Doar in acest mod vom asigura o infrastructura stradala de buna calitate. 

23

August

2022

Prelungirea Ghencea

Am discutat cu locuitorii Sectorului 5 din Prelungirea Ghencea. 

Am aflat că, de exemplu, pe Intrarea Mistrețului nu a mai fost ridicat gunoiul de 2 săptămâni. Unul dintre colegii mei consilieri a sunat imediat la societatea de salubrizare ce aparține primăriei și speram ca mâine vor fi ridicate deșeurile. Așa cum am promis, lupt pentru tine.

18

August

2022

13 septembrie, Drumul Sării

Curățenia lasă de dorit, iar la locurile de joacă nu sunt toalete pentru paznici. Siguranța rutieră est o altă problemă semnalată de locuitorii de aici. 

16

August

2022

Progresului x Rahova

Siguranță și ordine publică își doresc locuitorii sectorului nostru. Nu este suficient să faci curățenie, ea trebuie menținută. Nu este suficient să faci spații verzi, ele trebuie îngrijite. 

11

August

2022

Panduri x 13 Septembrie

Doar fiind în mijlocul locuitorilor din Sectorul 5 pot înțelege în profunzime nevoile pe care trebuie să le satisfac în calitate de primar.

9

August

2022

Cotroceni

Am stat de vorbă cu locuitorii din Cartierul Cotroceni. Un loc minunat, lăsat însă în paragină. Parcul Romniceanu arată deplorabil. 

21

Iulie

2022

Piața Rahova

Azi am discutat cu locuitorii din zona Piața Rahova. Lipsa curățeniei și lipsa izolării termice reprezintă principalele nemulțumiri. Mă voi lupta pentru a rezolva cât mai rapid aceste probleme.

19

Iulie

2022

Pucheni și Munții Carpați 

Azi am discutat cu locuitorii de pe străzile Pucheni și Munții Carpați. 

Aici avem străzi încă neasfaltate. Aici nu ai loc pe trotuar pentru că sunt parcate mașinile. 

11

Iulie

2022

Petre Ispirescu, 13 septembrie

Am discutat cu locuitorii de pe Petre Ispirescu, Rahova, Sebastian și 13 Septembrie. Le mulțumesc că mi-au împărtășit problemele care îi apasă. Soluții sunt, iar eu mă voi lupta să rezolv aceste probleme. 

6

Iulie

2022

Parcul Sebastian 

Am lansat în dezbatere publică programul meu pentru sectorul 5.  

300 de măsuri concrete pentru sectorul nostru.

5

Iulie

2022

Prelungirea Ferentari, Aleea Livezilor

Am fost și am discutat cu locuitorii din Prelungirea Ferentari. Am fost inclusiv în parcul Aleea Livezilor. 

Parcul a fost părăsit de autorități. Paza nu mai are, iar poliția locală nu a mai dat pe acolo de 3 săptămâni,după câte mi-au povestit cei pe care i-am găsit in parc. 

Anveloparea blocurilor, curățenia și ordinea publică sunt prioritățile mele pentru Prelungirea Ferentari. 

28

Iunie

2022

Mărgeanului

Am discutat cu locuitorii de pe Mărgeanului. Lipsa parcurilor și a locurilor de joacă au fost în centrul discuțiilor pe care le-am avut.  

Le mulțumesc pentru deschiderea cu care ne-au întâmpinat pe mine și pe colegii mei. 

23

Iunie

2022

Sălaj, Parcul Humulești

Am fost în cartierul Sălaj, în parcul Humulești.  

Parcul este recent refăcut însă se degradează pentru că nu este conservat și întreținut.  

Asigurarea unui climat de liniște și ordine pentru locuitorii de aici este o prioritate pentru mine. Poliția locală își va face treaba în mandatul meu și îi va proteja pe cetățeni. 

21

Iunie

2022

Rahova

Am stat de vorbă cu locuitorii din Rahova. Le mulțumesc pentru că mi-au permis să le ascult problemele și grijile. 

16

Iunie

2022

Intrarea Ferentari

Lipsa curățeniei și lipsa anvelopării blocurilor sunt problemele principale pentru cei care locuiesc în Intrarea Ferentari. 

Le mulțumesc celor cu care am discutat pentru ca și-au rupt din timpul lor liber și mi-au împărtășit grijile și problemele cu care se confruntă. 

8

Iunie

2022

Locuitorii Sectorului 5 din zona Panduri

Am discutat cu locuitorii Sectorului 5 din zona Panduri despre situația economică pe care o traversăm și despre măsurile propuse de USR pentru a trece cu bine peste această perioadă. 

6

Iunie

2022

str. Nicolae Drăgan

Împreună cu doamna senator Anca Dragu, i-am ascultat pe locatarii blocului din Nicolae Drăganu care nu sunt branșați la electricitate pentru că nu pot obține aprobarea de la Primăria Capitalei. 

1

Iunie

2022

Mici bucurii pentru cei mici  

Ne-am jucat cu baloane cu heliu de 1 iunie în Parcul Sebastian 

30

Mai

2022

Primăria Sectorului 5 a rămas fără primar ca urmare a vacantării postului  

În prezența Președintelui USR Cătălin Drulă, a membrilor Biroului Național și a colegilor din București și din Filiala USR Sector 5 mi-am anunțat candidatura pentru Primăria Sectorului 5.