Bio

Date personale

Născut la 26 iunie 1981, în București, căsătorit, doi copii.

Limbi străine

Engleză, franceză, italiană

Studii


Am studiat intensiv Dreptul. Sunt doctor în Drept, iar lucrarea mea de doctorat a obținut summa cum laudae (excelent). Poți afla detalii specifice deschizând lista de mai jos.

Experiență profesională


Îmi place să mă implic, să-mi folosesc experiența profesională pentru a face lucrurile mai bine și să împărtășesc tuturor din ceea ce știu. Sunt avocat, cadru didactic, autor de carte juridică și am fost Secretar de Stat la Ministerul Justiției. Mai multe detalii în lista de mai jos.

Activitate editorială


Fiindcă îmi place să împărtășesc din experiența mea, un pas firesc a fost să scriu și să public ceea ce știu. Astfel, sunt autorul sau coautorul a nouă cărți și peste douăzeci de articole de specialitate pe care le găsiți în lista de mai jos.

Conferințe și seminarii


Atunci când ești implicat, îți place și crezi în ceea ce faci, vrei să devii mereu mai bun. Iar pentru asta nu e suficient doar ce ai învățat în școală sau practica pe care o desfășori. Ai nevoie să înveți și de la alții, să faci schimb de experiență, să împărtășești și să ți se împărtășească. De aceea am participat activ la zeci de conferințe și de seminarii pe care le puteți descoperi mai jos.